2017-es terveink

Ne engedd elveszni az Adód 1%-át!
Számodra csak egy gesztus, másoknak létfontosságú lehet!
Itt letöltheted a nyilatkozatot.


Az adószámunk:  18727865-1-07  

Üzleti terv a 2017-es évre.

YouTube-videoklip


1.   Piackutatás:

A Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány az előző év tapasztalata szerint a szociális segítségnyújtásban tudott sokat tenni a családokért. Folyamatos igény van élelmiszer, használt ruhaneműk, cipők, bútorok, háztartási eszközök gyűjtésére és a rászorulóknak tovább adományozására. 2016-ban 6 hónap alatt több mint 6 millió Ft értékben osztottunk élelmiszert, szinte a hét minden napján.

 A társadalom igényli a mentál-higiéniás segítségnyújtást. Az élelmiszer osztások után még órákon keresztül beszélgettünk a rászorulókkal. Sajnos korlátozottak a lehetőségeink, ezért változatlanul szükség van olyan irodalom terjesztésére, ami egyszerűen megfogalmazva ad tanácsot a gyermeknevelés, a házasság, az egészséges életmód, mértékletesség és lelki békesség témában. Szükség van mindenki számára hozzáférhető és könnyen értelmezhető ingyenes kiadványra. Az ingyenes, nagy példányszámú mentál-higiéniás kiadvány gyakorlatilag nem létezik a piacon, így egy szükségletet elégít ki a tervezett kiadvány.

A 2016-os évben 10 önkéntes segítette a munkánkat. Szükség van újabb önkéntesek bevonására, hogy a munkát még hatékonyabban tudjuk folytatni. Felsőfokú intézmények diákjait szeretnénk bevonni az önkéntes munkába.

Lezárult a második üzleti év,így jogosan pályázhatunk olyan helyeken, ahol szempont a 2. üzleti év lezárása. Fontos, hogy minél több pályázati lehetőséget kihasználjuk Terveink között szerepel egy megyeszékhelyt mozgósító pályázat kiírása, így elérve a 15-29 éves diákokat .

A családsegítésben sikeresen dolgoznak az önkormányzatok családsegítő szolgálatai, helyi szervezetek, vallási közösségek. Az adományok utánpótlása folyamatosan biztosított. Az önkormányzatok nyitottak minden együttműködési lehetőségre. Ki kell használni az önkormányzat kínálta lehetőségeket, együtt kell működni minél több civil szervezettel, és intézménnyel, oktatási intézménnyel.

Mozgósítani kell a lakosságot, megkeresve és motiválva a potenciális adományozókat, hogy segítsék a munkánkat.

Két pályázatot tervezünk 2017-ben. 14-18 év közötti diákoknak próza és rajz pályázatot, illetve a 18 év feletti diákoknak fotó, video és projekt pályázatot.

Erősíteni kell a FEHÉRVÁR BIKE MAFFIA önkénteseivel az együttműködést, közös programok, közös média szereplés kihasználásával.

 

Működés tervezése:

Az alapműködéshez szükséges eszközöket, számítógépet, nyomtatót, mobiltelefont, internet elérhetőséget, hirdetési költséget, áruszállító járművet, raktár helyiség, a rezsiköltségek kifizetését ( benzin, telefonszámla, internet, papírok, postaköltség stb…) pályázatok, adományok és szponzorok felkutatásával kell biztosítani.

A családsegítő tevékenységet pályázatok, adományok és szponzorálás által kell működtetni.

Az ingyenes mentál-higiéniás kiadvány nyomda és terjesztési költségeit, reklámok, adományok, pályázat és szponzorálás által kell biztosítani.

A tervezett kiadást legalább ugyanekkora bevétellel tudjuk megvalósítani. Ezért szükséges külső szakemberek szolgáltatásának az igénybevétele.

 

Kockázatelemzés:

A tervezett kiadások nem jelentenek kockázatot, hiszen csak azt a programot valósítjuk meg, aminek az anyagi fedezet biztosított.

 

Összegzés: A pályázatok nyomon követésével, külső szakemberek bevonásával a     

program megvalósíthatónak tűnik.

                                                                      

Dátum: 2017 január 02. Székesfehérvár


Kérdésed van?

gospelworker2014@gmail.com

Nagy Attila
06 70/322-86-17


 


látogató számláló

Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.10918001-00000073-33950013
Ne feledd, akáregy jelképes összeg, 100 Ft is nagyon nagy segítség lehet.


100 Ft. a kalapba...
Támogasd a munkánkat!


Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.
10918001-
00000073-
33950013


Ne feledd, akár
egy jelképes
összeg,
100 Ft
is
nagyon
nagy
segítség
lehet.

Aloldalak (1): 2016-os terveink
Comments