Ajándékozzunk Szeretetet Klaudiának!
Itt biztonságosan használhatod a Bankkártyádat!
Ne engedd elveszni az Adód 1%-át!
Számodra csak egy gesztus, másoknak létfontosságú lehet!

Az adószámunk:  18727865-1-07   

Ajándékozzunk Szeretetet Klaudiának!

YouTube-videoklip


Érzed, hogy jó lenne valami nagy dolgot tenni, de nem tudod, hogy mi lenne az igazi? Úgy gondolod, hogy korlátozottak a lehetőségeid? Hát gyere és csatlakozz! Legyünk hírmondói a szeretetnek!


Vörös Klaudia most volt 21 éves, a szeme csillog a boldogságtól, a szíve tele van szeretettel. Minden nap hatalmas dolgokat tesz, minden nap fittyet hány a korlátokra és az akadályokra! Gyere és csatlakozz a mi kis csapatunkhoz, tanuljunk a csillogó szempártól, a csordultig teli szívtől. 

Engedd meg, hogy röviden bemutassam Klaudiát.

Klaudia Oxigénhiánnyal született, agyi bénulása van. Ülni, járni, beszélni nem tud. A csillogó szemével és a mosolygós  arcával kommunikál. Etetni és pelenkázni kell. Teljes ellátásra szorul. És ezen felül epilepsziás is. Csak apa dolgozik, nagyon nehéz a megélhetés egy keresetből. Anya dolgozni nem tud, mert  otthon ápolja  gyermekét. És hogy mi az a hatalmas dolog, amit Klaudia  is meg tud tenni? Viccelődik, nevet, játszik, ölel és ölelésre késztet. Büszke rá a testvére, boldoggá tesz a szülei hétköznapjait, még akkor is, ha egész nap egy kerekes székben ül, és egy Tv-n keresztül csodálja a világot, élvezi a jó zenét, nézi a meséket a plüss állatkák társaságában.

Hogy mit is tudsz tenni?

1.       Üzenj Klaudiának, küldjegy szivet, egy like-ot, egy mosolyt….egy kedves szeretetre  buzdító mondatot. Segíts  összegyűjteni 500 kedvelést a Gospel Worker2014 Keresztény Alapítvány oldalán  a facebook-on, hogy indulhassunk az Adjukössze.hu adománygyűjtő weboldalon.

2.        Ne csak „Like”-olj, hanem másokat is arra bátoríts, hogy a külső akadályoktól függetlenül szeretetet adjanak a világnak, mosolyogjanak, a csillogó szemükkel, a derűs arcukkal üzenjenek , érdemes boldognak lenni! Legyünk hírmondói a mosolynak, a szeretetnek.

3.     Mivel a család egy fizetésből él, és nehézségeik vannak, ezért a lehetőségeidhez mérten támogatni is tudod ezt a boldog , de küzdő családot.


Kérdésed van?

gospelworker2014@gmail.com

Nagy Attila
06 70/322-86-17


 

Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.10918001-00000073-33950013
Ne feledd, akáregy jelképes összeg, 100 Ft is nagyon nagy segítség lehet.

A közleménybe tüntesd fel: Klaudia.

Ez a garancia, hogy a beérkező adományokat csak arra költjük, amire szántad.

Nem csak pénzadománnyal tudod támogatni a családot, hanem

-tartós élelmiszerrel

-ruhaneművel ( törlő kendő, előke, higiéniai szerek ...)

és ami nagyon fontos, hogy a tetemes közüzemi tartozás miatt csak feltöltős villanyórájuk van, és ez miatt pl. egy asztali számítógép szóba se kerülhet, mert azonnal lehasználná a feltöltött egyenleget. A családnak, a kamasz tesónak szüksége lenne az iskola miatt egy használható állapotú laptopra, ami töredékét fogyassza egy asztali pc-nek.

 

A segítségedet nagyon szépen köszönöm, a Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány és természetesen Klaudia nevében!

 

Tisztelettel  Nagy Attila

 
látogató számláló100 Ft. a kalapba...
Támogasd a munkánkat!


Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.
10918001-
00000073-
33950013


Ne feledd, akár
egy jelképes
összeg,
100 Ft
is
nagyon
nagy
segítség
lehet.

Comments