Élelmiszer osztás

                                                    


Itt biztonságosan használhatod a Bankkártyádat!
Itt
Ne engedd elveszni az Adód 1%-át!
Számodra csak egy gesztus, másoknak létfontosságú lehet!
Az adószámunk:  18727865-1-07  

Hiszel a jó dolgokban? Csatlako
zz a szolgálatunkhoz! Keresztény szeretettel, Élelmiszer osztással, a Te segítségeddel.Az

Az alapítvány célja, hogy mások segítésével megmutassa az embereknek azt a szeretetet, gondoskodást, odafigyelést, amit Jézus Krisztus tanított. 

YouTube-videoklip


Ezt fogalmazza meg az alapító okirat is.

Szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása.

Az Alapítvány célja szociális tevékenység, családsegítés, időkorúak gondozása. Eseti és rendszeres segélyek gyűjtése, gyűjtés szervezése.  A hátrányos helyzetű családok, gyermekes családok segítése. Ezzel kapcsolatos rendezvények szervezése, ismeretterjesztő anyagok készítése, terjesztése. Az alapítvány célja a keresztény nevelés és alapvető emberi értékek ismertetése, az erkölcs, becsület, segítőkészség, tisztelet oktatása, a gyermekek és felnőttek szellemi és testi képesség fejlesztése, az egészséges életvitel és Biblia által meghatározott családmodell ismeretterjesztése. Lelki tanácsadás, egyéni és csoportos konzultációk szervezése.

A segítőkész vállalkozásoknak köszönhetően minden nap kapunk élelmiszer adományokat több tíz ezer Ft értékben. Ezeket aznap este vagy másnap továbbítjuk a rászorulóknak. A romlandó élelmiszereket hűtőben tároljuk.

Székesfehérvár és vonzáskörzetében segítünk a hátrányos helyzetű családoknak.
Csatlakoztunk egy élelmiszer osztó, meleg étel osztó programhoz. Első alkalommal ( 2016 július ) több mint 37000 Ft értékben járultunk hozzá a HETI BETEVŐ Egyesület önkéntes munkájához. Gyakorlatilag befogadtak a csapatba, rendszeresen szállítok élelmiszert, átlagosan 40000 Ft értékben.  Székesfehérvár belvárosában szerveznek kéthetente délben ingyenes étel osztást, meleg étellel, gyümölccsel, üdítővel, péktermékekkel, süteménnyel.

YouTube-videoklip
Egy nehéz időszak után újra részese lehetek a csapatnak. 2017 novemberétől élelmiszer csomaggal és természetesen a szolgálatommal támogatom a Heti Betevő ételosztásait.

Egy átlagos alkalmon 10-14 zsák pékárúval támogatjuk a HETI BETEVŐ ételosztást.

Volt rá példa, hogy 21 zsák finom pékárút tettünk a HETI BETEVŐ asztalára.


A FEHÉRVÁRI BIKE MAFFIA is partnerünk, minden csütörtökön pékárút biztosítunk a lelkes kis csapatnak, amit másnap osztanak szét a rászoruló családok között. Természetesen a Heti Betevő is együttműködő partner, a vasárnapi ételosztáson több mint 20 adag étellel kerekeznek ki a Maffiások.Hajléktalanoknak viszünk ízletes és tápláló ételeket.

A pénz adományokból tisztítószert, tartós élelmiszert és háztartásban elengedhetetlen dolgokat tudunk vásárolni.Ha lehetőség van rá, nem csak élelmiszerrel, de ruhával és cipővel is tudunk segíteni.
Külön öröm számomra, hogy az élelmiszert kapó családok is részt vesznek így a szolgálatban, kinőtt gyerekruhával, cipővel Ők is hozzájárulnak mások megsegítéséhez!


Nagyon sok élelmiszer adományt kapunk, de nem minden oldható meg az élelmiszerrel. A könyvelő, a nyomtatások, a műanyag táskák és minden, amit használunk, bizony pénzbe kerülnek.

Kérdésed van?

gospelworker2014@gmail.com

Nagy Attila
06 70/322-86-17


UniCredit Bank

IBAN: HU21

 10918001-00000073-33950013

SWIFT code: BACXHUHBA segítségedet előre is köszönöm!

Nagy Attila
Kurátor
látogató számláló
Támogasd a munkánkat!

Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.10918001-00000073-33950013látogató számláló


100 Ft. a kalapba...
Támogasd a munkánkat!


Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.
10918001-
00000073-
33950013
Ne feledd, akár
egy jelképes
összeg,
100 Ft
is
nagyon
nagy
segítség
lehet.


Comments