Gospel Worker magazin
Itt biztonságosan használhatod a Bankkártyádat!
Ne engedd elveszni az Adód 1%-át!
Számodra csak egy gesztus, másoknak létfontosságú lehet!

Az adószámunk:  18727865-1-07   

YouTube-videoklipA világ megváltozott.Világméretű az urbanizáció, mindenki menekül a nagyvárosokba, a jobblét, a biztos megélhetés és a biztonság reményében. Az emberek minél zsúfoltabban élik az életüket, annál inkább bezárkóznak a négy fal közé.
Az információ is megváltozott. Eltűnt a független, hiteles információ átadás, helyette a politika és a marketing manipulálja a társadalmat. Eltűntek a könyvek, nem olvasnak órákon át az emberek. Hozzá szoktatták a társadalmat a kapkodó, impulzusokra alapozott gondolkodáshoz.

Ebben a megváltozott közegben kell eljuttatni a világnak azokat a csodálatos igazságokat, amiket a Jó Isten tanít az egészséges életmódról, a tiszta erkölcsről, a munka értelméről és a pihenés fontosságáról, a másik tiszteletéről, a környezet óvásáról...

Mivel mindenki bezárkózott és nem olvasnak könyveket, ezért az egyik alternatíva a mindenkihez eljutó ingyenes újság, ami rövid és izgalmas cikkeket tartalmaz, nem igényel órákon át történő alapos tanulmányozást, de bármikor elő kapható és fellapozható.

Így született meg a Gospel Worker magazin ötlete.

Rendszeresen megjelenő, olcsó előállítási költséggel és ingyenes terjesztett kiadvány, Látványos grafikával, A 4-es formátumú, 12-16 oldal terjedelemmel, a támogatók számára biztosított publikálási felülettel, így  biztosítva az előállítás és a terjesztés költségeit.ADOMÁNYOZÁS

A Gospel Worker magazin lehetőséget biztosítana a támogatóknak, hogy a logót elhelyezzék a kiadványunkban. Az adomány ellenszolgáltatás nélkül nyújtott juttatás. Az adományozó logója elhelyezhető, ez nem számít ellenszolgáltatásnak! Az adományról igazolást adunk, ami költségként elszámolható.

HIRDETÉS

Abban az esetben, ha nem csak a cége, intézménye logóját szeretné viszont látni az ingyenes magazinban, lehetőség van hirdetések elhelyezésére. Rendkívül kedvező áron biztosítunk hirdetési felületet.

Kezdetben Székesfehérváron és Veszprémben  tervezzük a megjelenést, 10 000 példányban városonként, a helyi igényeknek megfelelő tartalommal, de későbbi terveink között szerepel minden megyeszékhely és Budapest bevétele.

Mondanivaló van, kifogyhatatlanok vagyunk, csak a pénz szab határt a megjelenés gyakoriságának és a példányszámnak!
Kérdésed van?

gospelworker2014@gmail.com

Nagy Attila
06 70/322-86-17

Kérlek, ha megteheted, segítsd a munkánkat akár a legkisebb összeggel, amit jelentéktelennek gondolsz.

UniCredit Bank

IBAN: HU21

 10918001-00000073-33950013

SWIFT code: BACXHUHB


A segítségedet előre is köszönöm!

Nagy Attila
Kurátor
100 Ft. a kalapba...
Támogasd a munkánkat!


Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.

10918001
-00000073
-33950013

Ne feledd, akár
egy jelképes
összeg,
100 Ft
is
nagyon
nagy
segítség
lehet.


Comments