Hogyan csatlakozhatok a munkához?
Itt biztonságosan használhatod a Bankkártyádat!
Ne engedd elveszni az Adód 1%-át!
Számodra csak egy gesztus, másoknak létfontosságú lehet!

Az adószámunk:  18727865-1-07   

YouTube-videoklip


Többféle képen csatlakozhatsz a munkánkhoz.A legegyszerűbb és a legolcsóbb az, hogy megosztod másokkal ezt a weboldalt, akár email-ben, akár közösségi oldalakon.

www.facebook.com/gospelworker2014

Soha senkit ne ítélj meg elsőre, akikről nem is gondolnád, azok lehetnek a leglelkesebb támogatóink.

Önkéntes szolgálatA következő lehetőség az Önkéntes szolgálat. Itt már szükséges a személyes kapcsolat, hiszen Önkéntes csak az lehet, akit írásban felhatalmazok, ismertetem a kötelességeket, az Önkéntes munka feltételeit, a törvény szabályozta módját. Az esetleges költségtérítéseket, az Alapítvány által biztosított eszközöket, információs anyagokat a megállapodás tartalmazza.

AdománygyűjtésAz alapítvány nevében és javára történő adománygyűjtés – mely csak írásbeli meghatalmazás alapján végezhető -  nem járhat az adományozók,illetőleg más személyek  zaklatásával, a személyhez fűződő jogok és az emberi méltóság megsértésével. Az alapítvány  részére  juttatott adományokat az adományozó nyilvántartásába beállított  könyv szerinti,  ennek hiányában a szokásos piaci áron kell nyilvántartásba venni.

Az adománygyűjtő a munkát ellenszolgáltatás fejében is végezheti, ennek részleteit szerződés szabályozza.

Adományozás

A 2011. évi CLXXV. törvény (civil törvény) szerint adomány a civil szervezetnek – létesítő okiratban rögzített céljaira – ellenszolgáltatás nélkül juttatott eszköz, illetve nyújtott szolgáltatás.

Ez már pénzbe, vagy lemondásba kerül. Ne hidd, hogy egy jelentéktelen összeg, akár egy fagyi vagy egy kávé ára nem számít semmit. Ha 100 Ft.-t adományozol, még nem váltod meg a világot. Ha ezer ember adományoz 100 Ft.-t, az már 100 000 Ft. Ha 10 000 ember adományoz 100 Ft.-t, az már 1 millió Ft!

Nem csak pénzt lehet adományozni, hanem bármit, ami szerinted segítheti az Alapítvány munkáját, vagy jó lehet még valakinek. Mivel most születtünk, és a 300 000 Ft. alapító összeg nem sok, ezért természetesen minden "fillért" megköszönünk.
Cégek, vállalkozások adományaival külön oldalon foglalkozunk.


Gospel Worker magazinSzeretnénk megjelentetni egy ingyenes magazint, a Biblia tanításain alapuló írásokkal, hasznos ötletekkel, jó tanácsokkal.

Így született meg a Gospel Worker magazin ötlete.

Rendszeresen megjelenő, olcsó előállítási költséggel és ingyenes terjesztett kiadvány, Látványos grafikával, A 4-es formátumú, 12-16 oldal terjedelemmel, a támogatók számára biztosított publikálási felülettel.
Lehetőség van eseti és rendszeres támogatásra. Így fedezzük a kiadás költségeit, az Alapítvány működésének költségeit, és megvalósítjuk azokat a szociális, környezettudatos és szabad vallásgyakorlással összefüggő célokat, amik az Alapító Okiratban meg lettek fogalmazva.

Ha a 10 000 példányban megjelenő magazint "csak" 1000 ember támogatja 100 Ft.-al, akkor jelentős összeggel hozzájárultak a megjelenés költségéhez!

Ezen felül lehetőség van a kiadványban hirdetések elhelyezésére, ami természetesen sokkal olcsóbb mint egy átlagos hirdetési újságban. Hiszen a célunk a nyomdaköltségek fedezése és az alapítvány sikeres működtetése, nem az extra nyereség.
Gépjármű

Szükségünk van egy megbízható és kis fogyasztású személyautóra vagy haszongépjárműre, ami B kategóriás jogosítvánnyal vezethető. Az adományok elszállítása illetve a rászorulókhoz való eljuttatása csak így oldható meg a legpraktikusabban. Minden adományról igazolást állítok ki, ezáltal költségként elszámolható.  Ha a cégnek van egy lehasznált járműve, ami már nehezen eladható, mi elfogadjuk, és piaci értéken adományként elszámolható.Tárgyi adományok

Tárgyi felajánlásokat csak akkor tudunk fogadni, hogyha van mivel elszállítani. Lehet ruha, háztartási gép,informatikai vagy irodai eszköz, bútor vagy élelmiszer.....mindennek megvan valahol a gazdája.

Rendszeres támogatás

Mivel az adományozás  az alapítványnak – létesítő okiratban rögzített céljaira – ellenszolgáltatás nélkül juttatott eszköz (vagyon, áru) illetve nyújtott szolgáltatás, ezért az alapítvány ki van szolgáltatva a támogatók olykor bőkezűbb, de néha kevésbé lelkes támogatásának. Egy rendszeres támogatást garantáló szerződés hosszú távon biztosítja a munkánkat, nyugodtabb munkakörülmények között dolgozhatunk.

Minden esetben támogatási szerződést kötünk, ez kölcsönösen védi minkét fél érdekeit. 

A rendszeres támogatás alapja a kölcsönös megelégedés és bizalom. Az Alapítvány weboldalán, minden kiadványon, és az ingyenes magazinban is felületet biztosítunk a szerződésben megfogalmazott feltételekkel és mértékben.


Alkalmi rendezvények támogatása

Terveink között szerepel népszerű mentálhigieniai és egészségügyi  szakemberek, lelki gondozók meghívásával előadásokat szervezni.


A rendezvény bérleti díját, költségeit, a meghívók, hirdetések költségeit fedezi a támogató.

 Részlet az Alapító Okiratból.

"1.) Az Alapítvány nyitott, ahhoz bármely belföldi és külföldi természetes és jogi személy, illetve jogi  személyiséggel nem  rendelkező szervezet csatlakozhat,  amennyiben az  Alapítvány céljaival egyetért, azokkal azonosulni tud, valamint jelen alapító okiratban foglaltakat elfogadja, továbbá amennyiben az alapítvány céljait anyagi eszközeivel, vagy bármely más módon (pl. tárgyi eszköz, berendezés,  felszerelés,munkavégzés, önkéntes tevékenység  stb.  rendelkezésre bocsátásával/kifejtésével) támogatni kívánja. A  csatlakozók  támogatásuknak  az  Alapítvány részére történő befizetésével, átadásával, tevékenységük kifejtésével nem válnak alapítókká.

2.) A csatlakozási  szándékot  írásban  kell  bejelenteni  az  Alapítványt  kezelő Kurátornál. Az Alapítványnak  történő felajánlás  elfogadásáról, így az  alapítványhoz  való  csatlakozásról  az Alapítvány Kurátora dönt.

3. )Az Alapítványhoz csatlakozóknak joguk van az általuk felajánlott pénz, szolgáltatás, eszköz vagy bármilyen támogatás  célját és felhasználását írásban meghatározni. Az írásban meghatározott felhasználás nem ellenkezhet az Alapítvány alapító okiratában megfogalmazott célokkal. Ha a csatlakozók nem jelzik a felhasználás módját, erről az Alapítvány Kurátora dönt.

4.)Az Alapítványhoz csatlakozó által felkínált eszköz, pénz az alapítványtól nem vonható el és nem követelhető vissza, illetve a felajánlott szolgáltatás vagy tevékenység ellenértéke nem követelhető vissza.


Kérdésed van?

gospelworker2014@gmail.com

Nagy Attila
06 70/322-86-17Kérlek, ha megteheted, segítsd a munkánkat akár a legkisebb összeggel, amit jelentéktelennek gondolsz.

UniCredit Bank

IBAN: HU21

 10918001-00000073-33950013

SWIFT code: BACXHUHB


A segítségedet előre is köszönöm!

Nagy Attila
Kurátor

látogató számláló
100 Ft. a kalapba...
Támogasd a munkánkat!


Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.

10918001
-00000073
-33950013

Ne feledd, akár
egy jelképes
összeg,
100 Ft
is
nagyon
nagy
segítség
lehet.


Ċ
Attila Nagy,
2018. jan. 2. 12:14
Comments