Főoldal

                                                              


Itt biztonságosan használhatod a Bankkártyádat!
Ne engedd elveszni az Adód 1%-át!
Számodra csak egy gesztus, másoknak létfontosságú lehet!

Az adószámunk:  18727865-1-07   

YouTube-videoklip


A Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány célja, feladatai:

-Minél több helyre eljuttatni az Alapítvány által felvállalt alapvető keresztény értékeket. Ezáltal terjesztve és képviselve a Bibliában megfogalmazott eredeti tanítást. Az egészséges életvitel, a Biblia által megfogalmazott erkölcs , családvédelem, emberi kapcsolatok helyes irányba terelése, a társadalom értékeinek megőrzése, a rászorulók támogatása, a segélyezés szervezése.

-Az Alapítvány célja hogy felvállalja és képviselje azokat az alapvető emberi jogokat, amelyek mindenkit megilletnek. A szabad vallásgyakorlás jogát, az alkotmányos szabadság jogokat, a szabad vélemény nyilvánítás jogát.

-Az Alapítvány célja felhívni a társadalom figyelmét a környezetvédelem fontosságára, a közös tulajdon , a Föld megbecsülésére és óvására a Biblia tanítása alapján.

-Az Alapítvány célja felhívni a társadalom figyelmét a Föld eredeti tulajdonosának, a Teremtő Istennek a tiszteletére, Aki nem csak létrehozta a világot, hanem a Gondviselése által óvja és védelmezi is.

YouTube-videoklip


Szociális tevékenység, családsegítés, időskorúak gondozása.

Az Alapítvány célja szociális tevékenység, családsegítés, időkorúak gondozása. Eseti és rendszeres segélyek gyűjtése, gyűjtés szervezése.  A hátrányos helyzetű családok, gyermekes családok segítése. Ezzel kapcsolatos rendezvények szervezése, ismeretterjesztő anyagok készítése, terjesztése. Az alapítvány célja a keresztény nevelés és alapvető emberi értékek ismertetése, az erkölcs, becsület, segítőkészség, tisztelet oktatása, a gyermekek és felnőttek szellemi és testi képesség fejlesztése, az egészséges életvitel és Biblia által meghatározott családmodell ismeretterjesztése. Lelki tanácsadás, egyéni és csoportos konzultációk szervezése.

Természetvédelem, állatvédelem.

Az Alapítvány célja a fiatalok környezettudatos nevelése, a fenntartható jövő biztosítása a természetvédelem, állatvédelem tudatos ismertetésével. A környezetvédelem, környezettudatos életvitel alapjainak ismeretterjesztése. Ezzel kapcsolatos rendezvények szervezése, ismeretterjesztő anyagok készítése, terjesztése. Az Alapítvány célja a környezetvédelem fontosságának hangsúlyozása, az ifjúság szemléletének megváltoztatása, táborokon gyakorlati oktatás keretében szemléltetve, példát mutatva, műszaki ismeret, technológia , alternatív energiaforrások energiatakarékos módszerek ismertetésével egy környezettudatos generáció nevelése. Ezzel kapcsolatos rendezvények szervezése, ismeretterjesztő anyagok készítése, terjesztése. Az Alapítvány célja az önellátó életvitel megvalósításához szükséges információ széleskörű terjesztése. Ezzel kapcsolatos rendezvények szervezése, ismeretterjesztő anyagok készítése, terjesztése.

Emberi és állampolgár jogok védelme.

Az Alapítvány célja az emberi és állampolgári jogok védelme, minden ember alkotmányos szabadságjogainak gyakorlása, a szabad vallásgyakorlás jogának védelme. Ezzel kapcsolatos rendezvények szervezése, ismeretterjesztő anyagok készítése, terjesztése.

Mindezt úgy megvalósítva, hogy az emberek megértsék a gyakorlatban az egymásra utaltság fontosságát, megtapasztalják az összefogás varázsát és erejét, megtapasztalják a közösséghez tartozás gyönyörűségét, és felelősséget érezve másokat is segítsenek ezen az úton.


Kérdésed van?

gospelworker2014@gmail.com

Nagy Attila
06 70/322-86-17Letölthető a
GDPR-Adatvédelmi Szabályzat.
UniCredit Bank

IBAN: HU21

 10918001-00000073-33950013

SWIFT code: BACXHUHBA segítségedet előre is köszönöm!

Nagy Attila
Kurátor


látogató számláló
Támogasd a munkánkat!

Ezt megteheted átutalással.


UniCredit Bank.10918001-00000073-33950013
Ne feledd, akár egy jelképes összeg, 100 Ft is nagyon nagy segítség lehet.
Doklist.com által hitelesített szervezetGospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány
Köszönjük a Doklist.com csapatának, hogy boldogan ajánlják a látogatóiknak a Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítványt, mint támogatásra érdemes partnert!

100 Ft. a kalapba...

Támogasd a munkánkat!


Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.
10918001-
00000073-
33950013Ne feledd, akár
egy jelképes
összeg,
100 Ft
is
nagyon
nagy
segítség
lehet.


Letölthető
a
GDPR
Adatvédelmi