Magamról
Itt biztonságosan használhatod a Bankkártyádat!
Ne engedd elveszni az Adód 1%-át!
Számodra csak egy gesztus, másoknak létfontosságú lehet!

Az adószámunk:  18727865-1-07  

Hittel, szeretettel, együtt.
Hogy mások is higgyenek, szeressenek!

YouTube-videoklip


A nevem Nagy Attila, a Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány megbízott Kurátora vagyok.

1972-ben születtem, jelenleg Székesfehérváron élek a feleségemmel. Megkeresztelt tagja vagyok a Hetednapi Adventista egyháznak, ez meghatározza a világlátásomat, az emberekhez, a környezethez való viszonyomat.


Gyakorló keresztényként tisztában vagyok a társadalom problémáival, látom a vakvágányokat és tapasztalatból tudom bizonyos elterjedt problémákra a megoldást is.

Ezért is döntöttem úgy, hogy félre teszem az egyéb elfoglaltságaimat és az alapítvány szervezésével, sikeres működtetésével kezdek foglalkozni. Egy céltudatos , sikerorientált menedzser gondolkodás egy szociálisan érzékeny, tömegeket megcélzó program érdekében. Ezt természetesen csak segítséggel tudom megvalósítani.

2014 február elsején hajnalban volt egy furcsa tapasztalatom. Kb. 10 perc alatt ömlött a kobakomba az a hatalmas információ mennyiség, ami alapján tudtam hogy alapítványt kell csinálnom, megvoltak a fő tevékenységek, a weboldal szerkezete, a megfogalmazott célok, a logó terve, a finanszírozás módja és minden ami mindezzel összefügg.

YouTube-videoklip

YouTube-videoklipÍgy született meg egy olyan alapítvány ötlete, ami "zöld", támogatja és népszerűsíti a zöld energia elterjesztését, és ugyanebből kifolyólag keresztény is, hiszen hiszem, hogy a Jó Isten hamarosan véget vet ennek a sok szenvedésnek és igazságtalanságnak. Megítéli azokat, akik pusztítják a Földet ,( jelenések könyve . 11,18   "És megharagudtak a pogányok, és eljött a te haragod, és a halottak ideje, hogy megítéltessenek, és jutalmat adj a te szolgáidnak, a prófétáknak és a szenteknek, és a kik a te nevedet félik, kicsinyeknek és nagyoknak; és elpusztítsd azokat, a kik a földet pusztítják." ) és megítéli azokat, akik vissza utasították az Ő hatalmas kegyelmét és szeretetét. Ezért "zöld" és ezért keresztény az alapítvány.

2014 tavaszán kidolgoztam az alapító okiratot, beszéltem ügyvéddel, nonprofit szakértővel, majd miután rájöttem hogy átkozott aki emberben bízik, egyedül folytattam a munkát.
2014 szeptemberében rendelkezésre állt egy Németországban élő hittestvér jóvoltából az alapító összeg, és beadtam a bíróságra az alapítvány alapító okiratát. Ezért lett Gospel Worker 2014 Keresztény Alapítvány a neve. Többszöri hiánypótlás és módosítás után született meg  2015 szeptemberében a Gospel Worker 2014 Keresztény alapítvány.

Mivel a nonprofit szervezetek egyre szigorúbb és intenzívebb  ellenőrzésnek vannak kitéve, ez garancia arra hogy a kapott támogatásokat valóban arra, és csak arra használjuk fel, amire adták, és amit az alapító okiratban lefektettek. 

Kérdésed van?

gospelworker2014@gmail.com

Nagy Attila
06 70/322-86-17Kérlek, ha megteheted, segítsd a munkánkat akár a legkisebb összeggel, amit jelentéktelennek gondolsz.

UniCredit Bank

IBAN: HU21

 10918001-00000073-33950013

SWIFT code: BACXHUHB


A segítségedet előre is köszönöm!

Nagy Attila
Kurátor
látogató számláló


100 Ft. a kalapba...
Támogasd a munkánkat!


Ezt megteheted átutalással.

UniCredit Bank.

10918001
-00000073
-33950013

Ne feledd, akár
egy jelképes
összeg,
100 Ft
is
nagyon
nagy
segítség
lehet.


Comments